Finally an update :)
Lieve Nederlanders,
Jeetje het is alweer een maand geleden dat ik een blog heb geplaatst! De tijd vliegt hier zo ongelofelijk hard voorbij, ik kan het haast niet geloven. Het maakt me eigenlijk wel een beetje sad, want als de komende 8 maanden net zo hard gaan als de afgelopen 2, dan sta ik voor ik het weet alweer met beide benen in Nederland. En ook al mis ik jullie, ik wil voorlopig eigenlijk niet naar huis :)! De afgelopen maand bestond voornamelijk gewoon uit school en volleyball. De dagen zijn hier nog steeds ontiegelijk lang en druk, maar ook heel erg leuk! Ik zal in deze blog vertellen over de AYUSA meeting en over het kampeer weekendje dat we hebben gehad.
Al weer een aantal weken geleden op een zondag was er een AYUSA meeting in Colorado Springs met een aantal studenten die in dezelfde regio wonen als ik. We aten in een pizza restaurant en het was heel erg gezellig! Er waren studenten uit China (of het was Japan, dat weet ik even niet zeker meer), Germany, Denemarken en ik geloof ook Zweden. Misschien haal ik het nu een beetje door elkaar, maar het punt is dat er studenten van over de hele wereld waren ;). Ook was er nog een ander Nederlands meisje, het was zo raar om toen Nederlands te kunnen praten face to face. We hebben uiteindelijk dan ook Engels gepraat, ook zodat iedereen ons kon verstaan. Elke student was er met zijn of haar gastgezin en het was heel gezellig. Binnenkort, 1 t/m 4november, is er een reis georganiseerd met deze groep. We gaan 4 dagen naar Californië om onder andere naar Disneyland te gaan! Niet iedereen uit de groep gaat mee, maar ik weet zeker dat het heel erg gezellig gaat worden! Ik kijk er in ieder geval enorm naar uit!
Van 21 t/m 23 september zijn we wezen kamperen in Steamboat. En dat was enorm gaaf! Steamboat is zo'n 8 uur verderop en daar zit je echt tussen de bergen. Het was zo ontzettend mooi! Ik weet niet of ik ooit eerder zulke mooie natuur heb gezien. Op de vrijdag dat we aankwamen hebben we een hike gedaan, dat was pittig maar super leuk! We hebben niet het pad gevolgd maar zijn echt de bergen/bos in gegaan, heel erg gaaf. 's Avonds hadden we gezellig een kampvuur en at ik voor het eerst in m'n leven smores, wat blijkbaar typisch Amerikaans is. Het zijn crackers met een marshmallow en chocola ertussen, die marshmallow maakten wij dan uiteraard boven het kampvuur. Heel erg lekker! Op zaterdag zijn we echt Steamboat in gegaan. We hebben wat geshopt, hebben de Alpine Slide gereden wat ontzettend leuk is! Als je op youtube alpine slide steamboat intikt kan je wel een filmpje vinden van wat het is. En we zijn naar de hot springs geweest, zwemmen in water uit de bergen en tussen de bergen. Heel erg leuk! Het hele weekend hadden we op onze camping plek bezoek van chipmunks, die waren zo schattig! En we konden ze gewoon voeren en op een gegeven moment klommen ze zelf op onze schoot haha. De eerste nacht waren we allemaal bijna bevroren aangezien het in de bergen 's nachts echt al best koud was, dus mijn gastzussen en ik besloten de tweede nacht om met z'n 4tjes op het tweepersoons luchtbed te slapen. We eindigden dus allemaal heel knus tegen elkaar aan en ondanks dat het de tweede nacht nog kouder was buiten, hebben wij het allemaal geen moment koud gehad haha! Jep, we hebben flink wat ‘bonding time' gehad dat weekend haha :). Op zondag hebben we weer de hele dag in de auto gezeten richting huis. Het was echt een heel erg gaaf weekend. Het was voor mij sowieso al heel erg lang geleden dat ik had gekampeerd, dus ik vond het al super leuk om het weer een keertje te doen!
Wat staat er binnenkort nog allemaal op de planning? Ten eerste morgen avond, dan is het Senior Night voor de senior volleyball meiden. Het is eigenlijk niet zo heel erg interessant, maar voor de meiden is het natuurlijk wel raar dat het nu hun senior avond is, aangezien het dan ineens zo dichtbij komt dat high school bijna over is. Vrijdag is mijn verjaardag, niets bijzonders verder aangezien we de hele dag druk en weg zijn. Wel gaan we lekker Nederlandse pannenkoeken maken hihi :). Binnenkort is ook het volleyball seizoen alweer over! Ik geloof dat 18 oktober of in die richting de laatste normale wedstrijd is. Daarna houdt het voor het JV team sowieso op, maar het hoogste team (Varsity) kan misschien doorgaan naar Districts en uiteindelijk State om dan de beste van de state te worden. Het ligt er aan hoe ze het gaan doen. Maar zoals je ziet is dat dus ook nog maar iets meer dan een weekje. Na volleyball start het basketball seizoen en ik ben van plan om te gaan basketballen. Ik ben hier tenslotte maar 1x en die teamspirit tijdens sporten hier is zo leuk om mee te maken! En met al het lekkere en vele eten hier kan ik die trainingen wel gebruiken haha.
Ook Halloween komt eraan, 31 oktober. Je ziet langzaamaan de tuinen van mensen hier veranderen ik kerkhoven en allemaal andere versier dingen. Echt crazy haha! Ik weet nog niet precies wat het plan is voor Halloween zelf, maar het is wel heel leuk om nu zelf mee te maken hoe die Amerikanen dit vieren haha. En na Halloween is het dan natuurlijk tijd voor de trip naar Californië. En als die trip er opzit is het tijd voor de verkiezingen! We horen hier nu al super veel reclames voor Romney en Obama. In de omgevingen waar ik nu zit zijn de meeste mensen toch echt wel voor Romney en sommige mensen gaan ook echt totaal niet blij worden als Obama weer president wordt. Het is raar om sommige reclame spotjes hier te zien, de andere presidents kandidaat wordt gerust helemaal afgebrand haha. Ook is het wel interessant om de discussies tussen mensen zelf hier aan te horen. Dus het is voor mij toch wel leuk om tijdens een verkiezingsjaar hier te zitten, zodat ik de hele gekte (want dat is het echt haha!) van heel dichtbij kan meemaken.
Verder leef ik hier nog gewoon lekker mijn leventje. En om eerlijk te zijn gaat het zoveel beter dan dat ik ooit had durven hopen dat het zou gaan. Er werd altijd gewaarschuwd voor de eerste drie maanden dat dat heel erg lastig zou gaan worden, natuurlijk zijn er af en toe wel dagen dat ik even thuis wat meer mis, maar dat is maar zo weinig! Voor mijn gevoel heb ik het eigenlijk over het algemeen helemaal niet lastig. Ik weet bijna wel zeker dat dat komt door het geweldige gastgezin waarin in woon, ze zijn als familie voor me. Ze zijn ontzettend lief en ik kan ontzettend veel lol met ze hebben. Het is heel fijn om me hier zo thuis te voelen.
Ik vergeet vast een heel hoop te vertellen! Maar ik ga nu toch maar weer even stoppen... Ik zal proberen de volgende update wat sneller te laten volgen zodat ik minder vergeten ben en jullie niet het gevoel krijgen dat ik jullie vergeten ben ;)!
Heel veel liefs vanuit Lamar,
Lies
~The biggest adventure you can ever take is to live the life of your dreams~
Wauw wat ben ik trots op je!
En ik zou eeeecht graag even om een hoekje komen kijken :)!
Love youuu!
Waarom vindt jouw site de helft van mn bericht niet belangrijk?:(
Nouja eigenlijk stond de rest toch al in het mailtje gister.;)
Doeeeg lieve lies!!
Lief kind!! Wat heerlijk dat je het zo naar je zin hebt, dat maakt het voor ons ook een stuk makkelijker :-).
Tsja, dat kamperen.....daar vond je dus vroeger niks aan, hahaha. Ook dingen als kermis vond je maar niks. Het maakt me zo trots dat je al die dingen daar allemaal doet en het nog leuk vindt ook! Je bent een echte doorzetter.
Leuk weer om je blog te lezen.
Dikke kus en dikke knuff van je moeder.
ps. nog één nachtje slapen en dan ben je 18!!!!!!!!!!!!!!
Oh dear... a birthday... helemaal vergeten zoals gewoonlijk!
I've seen your photos on Facebook and it is clear that you SO enjoyed that camping trip. Your descriptions and apparent awe make it easy to see how you experienced that trip.
Love you loads!
PS I've been standing in for you - went to Texel and had a super weekend with Marjolein here.
Waauw, klinkt zo ontzettend gaaf lies! En ik ben ook supertrots op je!
Ik zou nu best een paar weekjes met je willen ruilen haha! ;)
Veel plezier met alles wat je de komende tijd gaat doen!
Love yoouu, xxxxxxxx.
'En om eerlijk te zijn gaat het zoveel beter dan dat ik ooit had durven hopen dat het zou gaan.' Echt geweldig om te horen meid! Ben zooo blij voor je en natuurlijk ook ontzettend trots! :) En dan ga je misschien ook nog basketballen! Het moet niet gekker worden, haha.
Een heeeeeeele dikke knuffel en veel liefs!
Wauw Liset!!
Dat klinkt allemaal echt super.
Heel veel plezier daar Xxx
Ik ben zo blij voor je. Ik ben toch wel een beetje jaloers hoor en het is echt megaleuk om je foto's te bekijken.
MEGA DIKKE KNUFFEL
your crazy friend
Hee Liesje!
Klinkt allemaal weer heel erg mooi en leuk! Ik wordt hier nog net niet jaloers (of misschien toch wel ;) )
Ik ben 'very happy' voor je dat het veel beter is dan dat je verwachte!
Ik mis je!
X Caro.!
Schattie!!! I love you and I'm soooooooooo proud of you!!!
Ik wou typen big huggies maar dan moet ik toch echt aan luiers denken........................
xxxxxxxx
Dit keer is Marjolein mij voor met wat ik wilde zeggen. Op de huggies na dan haha.
Maar alsnog, i'm soo proud of you! Loveyou! x
Hoi Lisette, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Greetings from Germany!
Lieverd
Wat een avonturen maak ji mee,zeg!!!ja, ik ben echt wel jaloers, hoor. En wil dit best weten. Nog heel erg gefeliciteerd met je verjaardag.de verrassing van thuis was wel groot zeker!!!nog veel plezier.groeten aan de familie en een heeeeeele dikke kus voor jou van je oma!!!
Leuk om te lezen dat alles zo goed bevalt! Het is grappig om te horen aan de manier hoe je praat enzo dat je al een beetje 'veramerikaanst' bent haha (herken het namelijk terug van mn zus) Door het enthousiasme, sommige opbouw van zinnen en engelse woorden die je er doorheen gooit. Veel plezier nog komende tijd!