My High School year in Colorado!

Regio!

Hello!

Daar ben ik weer hoor, nu met wat meer nieuws over het gebied waar ik terecht ga komen. Gisteren kreeg ik namelijk weer een mailtje van Travel Active met daarin mijn regio :D! En het is regio Northwest geworden, nummer 1 op het kaartje. Mijn eerste reactie was eigenlijk, whuuut? Daar is het koud en het kwam totaal niet in de buurt van mijn voorkeursregio's. Dus ja, in het begin was ik wel wat teleurgesteld, maar inmiddels vertel ik met een grote glimlach dat de staten waar ik in kan komen Washington, Montana, Idaho, Oregon, Wyoming en Alaska zijn! De natuur daar schijnt ontzettend mooi te zijn en het is daar inderdaad wel wat koud, maar ook dat kan heel erg meevallen. Ik ben er nu in ieder geval heel erg blij mee!

Vanaf dit moment wordt er gezocht naar een school en gastgezin in die staten. Het vinden van een gezin duurt gemiddeld zo'n drie maanden, dus ik moet voorlopig weer flink wat geduld hebben en het zal dan ook wel weer een tijd duren voordat het volgende verhaal online staat. Voor nu zijn jullie weer helemaal up to date!

Edit: de regio indeling is voor Amerika iets veranderd. Ik zit nog steeds in regio 1, maar Idaho vervalt uit de regio. Bij de foto's staat een plaatje met de nieuwe indeling.

Liefs,

Lisette

When you are no longer able to change a situation, you are challanged to change yourself.

Martine

Ik vind het echt zoooo leuk voor je! Heel veel plezier met de voorpret! (:
Xxxx.

Ellis

Whaaa super gaaf!! Leuk verhaal!
Mijn staten zijn ook echt heel koud hoor. haha Vooral in het noorden! Echt ik las dat (-30 in de winter) en ik dacht: neeeeeee neeeee.... Maarja ik heb nu (net als jou) even met mijn ouders wat info gezocht en ik moet zeggen dat dat echt helpt! xxx

Sab

Weer een nieuw blog! Wat gaat het toch eigenlijk allemaal ineens snel, het lijkt wel gister dat je tegen me zei dat je je had aangemeld! Maar gelukkig heb je er weer alle vertrouwen in dat je het daar naar je zin gaat hebben!
xx, Sab

Karin

Leeeuk!:D Je wordt een natuurfreakie met een verrekijker om je nek, donkergroene kleren aan, en een hoedje op! Haha neee grapje, ik vind het heel leuk voor je!:D

Fijn weekend liessieeee!
xxx

Annet

Ik heb even wat staten waar jij heen zou kunnen gaan gegoogled en het is daar inderdaad echt super mooi, moet je voorstellen dat je straks midden in de grote bergen van alaska woont! Me zus werd ook in een hele andere regio geplaatst maar dit heeft het eigenlijk alleen maar leuker gemaakt. In haar gebied waren heel veel meren en haar huis lag ook aan een meer. Ze gingen daar in de zomer in zwemmen en in de winter kon je er zelfs met de auto over rijden zo dik ijs lag daar. Haar huis lag 5 minuten lopen van een skipiste vandaan dus ze ging daar elke dag skien. Er lag met kerst metershoog sneeuw en ze kregen supervaak sneeuwvrij van school. ;p Dus het wordt echt geweldig daar, maar dat wist je zelf natuurlijk ook al (: xx

mam

Lief kind, wat bèn ik trots op je!!! Als eerste de teleurstelling omdat je niet in je voorkeursstaten terecht zou komen. Maar na er een nachtje over geslapen te hebben ben je nu superblij met de staten waar je terecht kan komen. Je gaat er alles aan doen om er een geweldig jaar van te maken, zeg je.
Daarmee stap je over je eerste teleurstelling heen en geeft er een positieve draai aan!! Echt súper! Op deze manier kom je er wel ;-)! Ik hou ontzettend veel van je!!!!!

leonie

Haaai,,
Ik vind het allemaal zo leuk voor je!!
En eventjes over de kou, je krijgt van mij wel een paar warme-wollen-geiten-sokken en dan borduur ik mijn naam erin en dan vergeet je me gelijk ook niet meer. Het is dus alleen maar beter dat je Northwest terecht komt ;p.
Heb je trouwens de film 'The proposal' gezien, dat was volgens mij in Alaska, echt vet mooi daar:).
Maar ik wens je alvast veel plezier.
x. je vriendin

Marjolein

Lief zusje,

Ik vind het zo ontzettend mooi om te zien hoe knap en volwassen je hiermee omgaat!! Je vond het in eerste instantie misschien niet zo tof, maar jeetje wat ga je er positief mee om. Daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen! Ik ben super trots op je en hou heel veel van je.

Heel veel dikke knuffels,

Marjolein

p.s.: Bella ging ook naar een omgeving die ze eigenlijk niet leuk vond.... Wie weet loop je daar jouw Edward wel tegen het lijf hahaha!

Lisanne

Lieveerd!
Wauw hee, het gaat nu wel sneller dan ik gedacht had, het lijkt wel gisteren dat ik voor het eerst op je blog reageerde. Okee, het is pas je 3e bericht (toch?), dus dat valt nog mee haha!
Superleuk voor je, en goed van je dat je, ook al is het niet je voorkeursregio, toch positief erover bent en het allerleukste ervan inziet!
Dat elke dag skiën zie ik namelijk ook wel zitten hoor, ik kom graag bij je langs!! =)
Geniet maar van elke stap die je dichterbij je Amerika-avontuur brengt, wat dit is iets wat je maar 1 keer in je leven meemaakt!

Liefs, Lisanne

Lisanne

Oke, foutje, dit was je 4e bericht... ;$

Joëlle

Ooow wat leuk! Nu kan je echt al een beetje research doen naar dat gebied enzo!
Kvind het echt heel leuk voor je! Hoe vet is het dat je zometeen misschien in Forks zit :) Hihi, neem dan maar wel een paraplu mee.XD
Alvast heel veel plezier met vooruitdromen enzo!
Xxxx. Jootje

Joyce

Hé nichtjuhh,
een 1e reactie van mij, tot nu leefde ik mee via Hans. Maar nu kan ik gelijk een eigen reactie geven. Northwest, dat lijkt me een regio waar je als toerist niet zo gauw naar toe zou gaan en jij pakt 'm maar mooi mee in je leven! En oh ja, nòg een voordeel: als ik me jou voorstel in een lange onderbroek en gebreid dik ribbelhemd....nou, dan is de kans dat je daar blijft hangen aan een Northwester misschien ook wel wat kleiner? Alhoewel, eigenlijk zie jij er in een jute zak nog mooi uit. Nou lieve nicht, heel veel voorpret en de rest van de wensen komen met het verstrijken van de tijd.

En oh ja.... wat een mooie kreten schrijf je onder je verhalen. Houd ik zelf ook erg van :-)
Hugs & Kisses, tantutje Joyce

Lisette

Bedankt voor alle lieve reacties :D. Jullie weten half niet hoe leuk dat is om allemaal te lezen haha!
@Annet, woooh ja dat klinkt wel echt super tof zeg! Ik ben heel benieuwd hoe het volgend jaar bij mij zal zijn haha!
@Leonie, hahaha daar hou ik je aan XD.
@Lisanne, jaa het gaat echt wel heel erg snel nu hea! Ja dat zal ik zeker doen, net zoals jij moet genieten van je Ecuador avontuur!
@Joyce, leuuk een reactie van m'n tantutje :D. Nee precies, zo had ik het nog niet bekeken maar daar heb je een goed punt! Hahahaha, of die tweede nou ook een voordeel voor mij is? Hmm, misschien zijn m'n ouders daar blijer mee haha!

Lauri

Lieees,
Ik vindt het heel knap van je dat je zo sterk in je schoenen staat, en dat je er zo tof mee om gaat!

Jij gaat echt een super super super tijd beleven, daar ben ik van overtuigt, en de staten zijn super tof!
(jaja speciaal voor jou, moest ik mij er ook even in verdiepen, moet toch weten waar jij terecht komt haha.)

xxxxxx