Geaccepteeeerd!
Halloo,
Jaaaaa het is zover hoor, net kreeg ik het mailtje waar ik op wachtte. Eigenlijk heel veel sneller dan ik verwacht had, aangezien ze hadden gezegd pas rond eind december, maar ik kan nu al
mededelen dat ik GEACCEPTEERD ben! Het volgende mailtje belandde net in mijn inbox:
Gefeliciteerd! Je bent geaccepteerd voor het High School programma en dat wil zeggen dat je in de zomer van 2012 met Travel Active naar Amerika gaat.
Je bent op dit moment nog niet ingedeeld in een regio. Zodra wij daar vanuit Amerika nieuws over krijgen laten we je dat natuurlijk weten. Binnenkort sturen wij jou het High School Acceptatiepakket met daarin onder andere de High School handboeken voor jou en jouw ouders. Zo kunnen jullie je alvast verder inlezen en voorbereiden op het High School avontuur.
Zoals je kunt lezen weet ik nog niet meer over de plek waar ik kom, maar ik kon het niet laten om dit vast even met jullie te delen. Als ik wat meer hoor daarover, zal ik wel weer van me laten horen!
Liefs,
Een heeel gelukkige Lisette
Aaaaaaaah!:D Yeaaah ik ben echt blij voor je!
Maargoed dat heb je ondertussen al wel gemerkt geloof ik haha.
Proud of you, lieve Lies!
Dikkekuss!
wauuw geweldig! echt super leuk!
Whoehoeeee!! =)
Ik wist het wel hoor, het kon gewoon ook niet anders dan dat ze jou gingen accepteren! (A)
Weer een stapje dichterbij je droom!
Liefs, xxxxx.
Ja hoor....het is zovèr, Lisette is geaccepteerd en mag naar Amerika!!! Ze werd er helemaal emotioneel van toen ze het las ;-)
Lieverd, je bent wéér een stukje dichter bij je doel! Spannend, leuk en toch ook wel een beetje een eng gevoel voor je.
Ik vind het zó fijn voor je!!!!!!!!
Had ik al gezegd dat ik ongelooflijk veel van je hou???
Gefeliciteeeeerd! Wat super leuk voor je!
Xxxxxx.
Wat leeeeeeeuk!! Super meid!
Gefeliciteerd!
Xxxx.
Yippee!!!
Eerst nog een weekje bij je tante in Engelse les. By the way: my guests are expected to serve me breakfast in bed, cook and clean - I'm sure though that won't worry you ;-)
Hee zussie!!
Gefeliciteerd!!!!!!!!!!! Had ook niet anders verwacht eigenlijk, hoe kunnen ze mijn kleine zusje nou niet accepteren?!?! Dan hadden ze het met mij aan de stok gekregen hoor!!
Love you!!
xxx
Jaaa dankje! Jij ook nogmaals gefeliciteerd :D
Ik ben zoooo blij hè! Echt zo'n fantastisch gevoel!
Ik ben ook super benieuwd waar we terrecht komen! Hopelijk in de regio's die we opgegeven hebben maar als het niet zo is maakt het me ook niet uit. Als ik maar naar Amerika kan! xxx
Oeeeeeeeeeeeeeh!! Gefeliciteerd!!!!
Ik vind het zo leuk voor je. Nu gaat het feest pas echt beginnen. ;p
x.
Ik ben gewoon zoooo blij voor je. Ik weet dat ik het al tigduizend x heb gezegd, maar het is gewoon zo, haha.
Ik hoop echt dat alles het komende jaar mee gaat zitten voor je, zodat je in de zomervakantie gewoon naar Amerika gaat! Maar daar twijfel ik geen seconde aan.
xxxxxxxx, Love u.
Hoi Lisette,
Super Super Super!!!!! Gefeliciteerd meid!!!
Ik verheug mij voor jouw. Wow 1 Jaar Amerika, dat zou ik ook graag willen...
Ik ben heel blij voor jouw, dat het gelukkt is!!!
Veele groetjes van Silke en Frank ( die nog in het ziekenhuis liegt...)
Ahoy Lisette, van harte gefeliciteerd met weer een overwinning! Weet je wat grappig is? Zo hard als jij je best doet om naar school te gaan, zo hard deed ik vroeger m'n best om er weg te blijven hahaha. Vraag maar aan je moeder. En nu in spanning afwachten waar je uiteindelijk terechtkomt. Alaska? Brrrrrr. Hawaï? Aloha. Texas? Yihaa. Easton PA, doe de mayor de groeten van ons, die kennen we!